Op zoek naar vakmanschap in schrijnwerk?

Neem nu contact op

Gevel, oversteek en dakgoot bekleden

De bekleding van uw gevel, dakgoot of oversteek geeft een grote meerwaarde aan uw woning, zowel op esthetisch als op technisch gebied. Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco gaat uw dakgoot bekleden te Poederlee of omstreken met de meest gedetailleerde en verfijnde afwerking.

Klassiek of modern

Een gevel, dakgoot of oversteek heeft in de eerste plaats een functionele taak. Toch is het vaak ook nuttig om een bekleding te voorzien zodat die dakgoot of oversteek mooi beschermd zit. En daarvoor is een gepaste afwerking uiteraard nodig. Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco adviseert en begeleidt u hierbij zodat alles achteraf een mooi geheel vormt. Alle stijlen behoren daarbij tot de mogelijkheden dankzij het vakmanschap: modern tot klassiek en alles daartussen.

Beelden die kwaliteit bewijzen

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Daarom vindt u hier een overzicht van enkele door Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco uitgevoerde projecten. Klik op de beelden om ze uit te vergroten. Meteen ziet u wat de mogelijkheden zijn en bent u getuige van de naadloze afwerking. De firma uit Poederlee zorgt ervoor dat uw dakgoot bekleden zodanig wordt afgewerkt, dat het opgaat in het geheel van uw woning. Indien u Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco wenst te bereiken of een offerte wenst, kan dit via de contactpagina voor gevelbekleding of andere opdrachten.