Op zoek naar vakmanschap in schrijnwerk?

Neem nu contact op

Dakwerken en herstellingen van alle daken

Het dak van uw woning is vaak een belangrijk onderdeel dat meestal over het hoofd wordt gezien bij renovaties. Met de dakwerken uit Poederlee van Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco geeft u uw dak een nieuw leven. Alles wordt netjes afgewerkt met de nodige schrijnwerken.

Herstel van dakconstructies

Bijna elk dak is net iets anders. En omdat Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco thuis is in allerhande schrijn- en timmerwerken kunnen alle dakconstructies onder handen genomen worden met het juiste resultaat. Alle maten, vormen en groottes worden omgetoverd tot mooi gerenoveerde daken. Ook voor nieuwbouw voorziet Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco de gepaste hoed op uw pand. De keuze van het type dakbedekking is dan weer afhankelijk van de stijl van de woning, de persoonlijke voorkeur en het budget. Hier vindt u een overzicht van enkele uitgevoerde projecten. Klik op de beelden om ze uit te vergroten. Voor bijkomende inlichtingen of een offerte, kunt u steeds contact opnemen.

Gratis opmetingen en offerte

Deze specialist komt uiteraard graag bij u langs voor een vrijblijvende opmeting en offerte. Alle benodigde materialen kunnen via een catalogus of brochures gekozen worden. En u kunt er zeker van zijn dat na de opdracht alles netjes en proper wordt opgeleverd. Contacteer Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco uit Poederlee vandaag nog voor uw dakwerken, schrijnwerken of gevelbekleding. U krijgt snel een antwoord.