Op zoek naar vakmanschap in schrijnwerk?

Neem nu contact op

Algemene schrijnwerken

Bij Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco kunt u tevens terecht voor allerhande plafonds en wanden, opgebouwd uit verschillende materialen. Hiermee zorgen de professionele handen voor schrijnwerken uit Poederlee voor.

Stevig en duurzaam

Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco is trots op de uitvoerige kennis en knowhow die in huis is om met allerhande materialen aan de slag te kunnen gaan en uw project tot een gedroomd einde te brengen. Daarbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nodige intelligente keuze om een stevige en duurzame oplossing voor al uw ruimtelijke problemen te vinden.

Kleine en grote projecten

Ook voor totaalprojecten en/of specifieke realisaties, biedt Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco uit Poederlee u graag de juiste oplossing. Want geen enkel project vormt voor deze vakman een obstakel. Opnieuw is hierbij een goed overleg met u als klant nodig. U kan rekenen op deskundig advies over alle mogelijkheden, voordelen en nadelen van de materialen die u voor ogen hebt. Ook voor tips voor een goed onderhoud, kan u hier terecht.

Bekijk hieronder een foto-overzicht van enkele door Algemene Schrijn- & Timmerwerken Danco uitgevoerde projecten. Klik op de beelden om ze uit te vergroten. Voor bijkomende inlichtingen of een offerte, kunt u steeds contact opnemen.